Dit is Barrica!

Begin 2022 nam Bart van Bergen Barrica over. Sindsdien is hij elke dag bezig om het beetje bij beetje te verbeteren, samen met een geweldig team van professionals en gepassioneerde mensen.

Wijn is in de spotlight: Barrica brengt je interessante en smaakvolle wijnen, meestal uit de oude wereld, maar we beginnen ook de rest van de wereld te verkennen. Het team leert elke dag meer over wijnen, dus wees niet verbaasd als ze je gewaagd advies geven. En als je iets te vieren hebt, vraag dan naar onze bubbels. We hebben geen grote namen maar onze Apollonis is elke cent waard.

Oh, en vergeet ons eten niet! Want goede wijn wordt nog beter met lekker eten. De menukaart bestaat uit kleine gerechtjes, ideaal om te delen met vrienden en familie. Bijzondere smaken, homemade with love. Soms precies wat je verwacht, maar we proberen je ook te verrassen. En we zijn niet bang voor feedback (hoewel het misschien een beetje pijn kan doen), omdat het ons helpt groeien. Naast wijn en spijs hebben we ook cocktails! Vooral de espresso martini's zijn een zware concurrent geworden voor onze desserts, en een work-out voor ons personeel.

Je favoriete buurt restobar

Barrica wil die lokale wijnbar zijn waar iedereen welkom is. We waarderen onze internationale gasten net zo veel als onze buren. En we houden ontzettend van onze buurt Oud-West: een rustige woonwijk met enkele verborgen juweeltjes. En hoewel we onze gasten graag de hele nacht vermaken, sluiten we doordeweeks om middernacht om onze buren net zo blij te houden als onze gasten. In de weekenden kun je net wat langer genieten van onze wijn en spijs, maar als je echt wilt feesten zijn wij perfect voor je pre-drinks ;).

Al met al willen we er gewoon voor zorgen dat iedereen bij ons een gezellige avond heeft, met uitstekend eten en goede wijn. We zijn er voor je vrijdagmiddagborrel, het vieren van het vinden van de perfecte trouwjurk, voor ouders die een avondje vrij hebben, of de verjaardag van je hond – always a good time!