Onze partners

D-Vine
Voor het samenstellen van onze wijnkaart werken wij samen met twee wijnleveranciers. Een van hen is D-Vine. Het idee achter D-Vine is een wijnimport/groothandel die zich richt op de horeca. Hun portfolio bestaat deels uit eigen import, maar ze gaan ook samenwerkingen aan met andere sterke importeurs. Ze hebben zowel klassiekers van gerenommeerde wijnhuizen als rauwe pareltjes van minder bekende producenten. Wijnen gemaakt met liefde en vakmanschap is wat al deze wijnen met elkaar verbindt. Robin helpt ons een uitgebalanceerde wijnkaart samen te stellen en komt vaak genoeg langs om het team te leren wat er eigenlijk op het menu staat.

Le Vineur
Onze andere wijnleverancier is Kariem van Le Vineur. Hij is altijd op zoek naar nieuwe parels en focust voornamelijk op wijnen uit Frankrijk. In zijn zoektocht naar uitzonderlijke wijnen staan toegankelijkheid, kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid centraal. Kariem kan uren volpraten met verhalen over de wijnmakers, de druiven, de bijzondere locaties, de aroma’s, de kleur van de wijn en ga zo maar door (doet hij ook namelijk).

Butcher Ten Wolde
Arend ten Wolde is gepassioneerd over zijn product. De dieren waarmee hij werkt selecteert hij zelf om de beste kwaliteit van het vlees te garanderen, van dieren die een goed leven hebben gehad. Hij werkt met voornamelijk lokale producten, zo vers mogelijk! Je kunt hem zelf bezoeken aan de Maasstraat, hier in Amsterdam.

Levain et Le Vin
Wij hebben het allerlekkerste brood en dat halen we om de hoek, bij Levain et le Vin. Dit is een zuurdesem bakkerij en natuurwijn winkel in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam. In de bakkerij wordt dagelijks op natuurlijke wijze zuurdesembrood gemaakt. Wij kunnen er in elk geval niet genoeg van krijgen.

Pureham
Onze prachtige Spaanse Iberico hammen komen van Pureham. Een in Amsterdam gevestigd bedrijf, gerund door een Spaanse familie, dat haar klanten voorziet van Spaanse lekkernijen. Ze hebben Pata Negra van de hoogste kwaliteit, en dat is precies wat we nodig hebben.

LOT 61
A smaller part of our products, but still important: coffee! We use coffee beans from LOT61. We use the Fivr beans: this Brazilian coffee delivers a sweet, chocolate syrupy espresso that is delicious on its own or combined with frothed milk.