Onze producten

D-Vine
Wij werken met twee wijnleveranciers om onze wijnkaart samen te stellen. Eén daarvan is D-Vine. Het idee achter D-Vine is een wijnimport/groothandel die de horeca centraal stelt. Aan de KNSM-laan 293 in Amsterdam zit hun wijnwinkel & cursuslocatie. Het portfolio bestaat voor een deel uit eigen import, daarnaast gaan ze samenwerkingen aan met andere sterke importeurs. Ze hebben zowel klassiekers van gerenommeerde wijnhuizen als ruwe pareltjes van onbekendere producenten. Eerlijk gemaakte wijnen die met liefde en vakmanschap zijn geproduceerd is wat de wijnen verbindt. Robin helpt ons met het samenstellen van een gebalanceerde wijnkaart en komt vaak genoeg langs om team te leren over wat er nou eigenlijk op de kaart staat.

Le Vineur
Onze andere wijnleverancier is Kariem van Le Vineur. Hij is altijd op zoek naar nieuwe parels en focust voornamelijk op wijnen uit Frankrijk. In zijn zoektocht naar uitzonderlijke wijnen staan toegankelijkheid, kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid centraal. Kariem kan uren volpraten met verhalen over de wijnmakers, de druiven, de bijzondere locaties, de aroma’s, de kleur van de wijn en ga zo maar door (doet hij ook namelijk).

De Spaans Schuur
Onze Serrano ham en Pata Negra komen bij De Spaanse Schuur vandaan. Dit is een typisch familiebedrijf en heeft zijn oorsprong in Noord-Spanje. Sinds 2012 zijn de Iberische delicatessen ook in Nederland bij de Spaanse Schuur te verkrijgen. De Spaanse Schuur heeft de hoogst gekwalificeerde Iberische ham (Pata Negra), en dat is nou precies wat wij nodig hadden.

Levain et Le Vin
Wij hebben het allerlekkerste brood en dat halen we om de hoek, bij Levain et le Vin. Dit is een zuurdesem bakkerij en natuurwijn winkel in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam. In de bakkerij wordt dagelijks op natuurlijke wijze zuurdesembrood gemaakt. Wij kunnen er in elk geval niet genoeg van krijgen.

LOT 61
Een minder groot onderdeel van onze producten, maar nog steeds belangrijk: koffie! Wij gebruiken koffiebonen van LOT61. Wij gebruiken de Fivr bonen: deze Braziliaanse koffie levert een zoete, chocolade stroperige espresso die heerlijk combineert met opgeschuimde melk.