Antipasti

‘Kleine gerechtjes om te delen,
geïnspireerd door de Italiaanse en Spaanse keuken.
De gerechtjes die klaar zijn komen direct op tafel.
**
‘Disfruta’  [geniet]

ALMENDRAS

Gerookte amandelen (6,00)

ARBEQUINA OLIVAS

Kleine arbequina olijven met pit (6,00)

SARDINAS

Sardientjes in blik (9,00)

BRUSCHETTAS TOMATE Y ALBAHACA

Brushetta’s met tomaat en basilicum (9,00)

BRUSCHETTAS CHAMPIGNON Y TRUFA

Brushetta’s bospaddestoelen en truffel (11,00)

PAN CON TOMATE Y PATA NEGRA

Bread with tomato-garlic spread and Pata Negra (15,00)

6 OYSTRAS DE ESTACION

6 oesters van het seizoen (26,00)

PIMIENTOS DE PADRON

Spaanse groene pepers (6,00)

ESCARGOTS

Slakken met parmezaan en kruidenboter (10,00)

Charcuteria

COPPA DI PARMA

(9,00)

RILETTE VAN EEND

(12,00)

PATA NEGRA

(14,00)

CARPACCIO

(14,50)

VITELLO TONATO

(15,00)

Quesos – cheeses

MANCHEGO

(9,00)

BURRATA

(9,50)

BOEREN TRUFFELKAAS

(9,50)

Vegetariana

BARBABIETOLA ROSSA

Tartaar van rode biet met geitenkaas en walnoten (10,00)

CORAZONES DE ALCACHOFA

Gebakken artisjokharten met salsa verde (10,00)

PATATAS BRAVAS

Pittige Spaanse aardappeltjes (7,00)

PASTA BARRICA

Papardelle met truffelsaus (10,00)

GROENE ASPERGES

Parmezaan en aceto balsamico (10,00)

Pescado – FISH

GAMBONES

Garnalen – al gepeld (12,00)

MEJILLONES

Mosselen in crème fraîche & witte wijn (11,00)

SALMON

Sashimi van zalm met wasabi en soja (12,00)

Carne- MEAT

TARTARE DE CARNE ALLA BARRICA

Steak tartare – á la Barrica (14,50)

POLLO

Kippetjes – á la Dikke Graaf (9,50)

ALBÓNDIGAS

Gehaktballetjes in tomatensaus (9,50)

TAGLIATA DI MANZO

Bavette – parmezaan en balsamico (15,00)

COSTILLAS

Langzaam gegaarde Iberico ribs (13,00)

CARILLADA DE TERNERA

Kalfswang, saus van PX, mousseline en pancetta(17,50)

PINCHOS

Ossenhaas, salsa verde (15,00)

POSTRES – desserts

AFFOGATO

Vanille-ijs, espresso en een amandelkoekje (8,00)

TIRAMISU

Dikke Graaf style  (8,00)

SCROPPINO ALLA BARRICA

Salute! Cheers! Proost!  (9,00)